Winntec

 

Winntec: Reikt naar nieuwe hoogten

Welkom bij Gereedschap-plaza.nl, dé webwinkel voor gereedschap en werkplaatsuitrusting. Gereedschap-plaza.nl is trots Winntec te introduceren als een vooraanstaande fabrikant, ontwikkelaar en internationale leverancier van hoogwaardige, efficiënte en betrouwbare automotive workshop “essentials”. De producten van Winntec zijn beschikbaar in de automotive en industriële markten in Europa, Noord-Amerika, Zuidelijk Afrika en de Stille Oceaan regio.

Winntec, een vooraanstaand merk gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige hef- en werkplaatsapparatuur, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment dat is ontworpen om de efficiëntie en veiligheid in werkplaatsen te optimaliseren.

Het veelzijdige aanbod van Winntec omvat niet alleen krikken, gereedschapswagens, bandenwisselaars, balanceermachines, pneumatische heftafels, maar ook een scala aan andere accessoires die essentieel zijn voor voertuigonderhoud en reparatie. Deze innovatieve producten zijn specifiek ontwikkeld voor professioneel gebruik in diverse omgevingen, zoals garages, autodealers, bandenwinkels en andere automotive-gerelateerde werkplekken.

Met Winntec bent u verzekerd van apparatuur van topkwaliteit die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Of u nu bezig bent met het heffen van voertuigen, het organiseren van gereedschappen of het uitvoeren van banden onderhoudstaken, Winntec biedt doordachte oplossingen die aan de eisen van professionals voldoen.

Ontdek de meerwaarde van Winntec en til uw werkplaats naar een hoger niveau met betrouwbare, geavanceerde apparatuur die is ontworpen om aan de behoeften van de moderne automotive-industrie te voldoen. Gereedschap-plaza.nl is trots om het uitgebreide assortiment van Winntec aan te bieden, waardoor u met vertrouwen en gemak kunt werken aan de voertuigen die u onder handen neemt.

De Missie

Winntec heeft als missie om de beste producten te bouwen. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan centraal in hun activiteiten en blijven dat ook. Bij Winntec geloven ze dat dit de sleutel is tot tevredenheid van hun klanten.

De Visie

Hijsen, hanteren en transporteren – dat is precies waar de focus van Winntec de komende jaren moet liggen. Ze erkennen de uitdagingen die monteurs (zowel in de werkplaatsen als onderweg) ondervinden. Het aantal zware objecten, zoals voertuigen en onderdelen, zal toenemen, en het is hun verantwoordelijkheid om betaalbare oplossingen te bieden die tijd besparen en het risico op letsel aanzienlijk verminderen.

De Geschiedenis van Winntec

Winntec, opgericht in 2002, besloot de hydraulische vloerkrik vanaf nul op te bouwen. Het resultaat was een geheel nieuw, servicevriendelijk ontwerp dat een slimme mix toonde tussen uitstekende Amerikaanse en Europese kenmerken en functionaliteiten. Turbo Lift en Auto Shift zijn slechts twee van de geweldige technologieën die Winntec sindsdien heeft geïntroduceerd.

Hun Prestaties

Ondertussen vinden de producten van Winntec hun weg naar meer dan 60 landen wereldwijd! Het zijn (premium) autodealers, bandenservicespecialisten en transportbedrijven die dag in, dag uit gebruikmaken van hun producten. De gepatenteerde Smart Cart was een van de drie finalisten tijdens de innovatieprijscompetitie op de Frankfurt Automechanika.

Kwaliteitsnormen

Winntec-producten zijn ontworpen en vervaardigd in overeenstemming met NEN-EN 1494:2001+A1:2008, waardoor klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van hun producten.

Ontdek de kracht van Winntec – efficiënte en betrouwbare oplossingen voor werkplaatsbehoeften. Gereedschap-plaza.nl is de betrouwbare bron voor hoogwaardig gereedschap en werkplaatsuitrusting.

Winkelwagen

Scroll naar boven