Draper

 

Draper Tools – 100 Jaar Toewijding aan Kwaliteit

Welkom bij Gereedschap-plaza.nl, uw vertrouwde bron voor gereedschappen van topkwaliteit. We zijn verheugd om u kennis te laten maken met Draper Tools, een merk met een rijke geschiedenis en een sterke toewijding aan kwaliteit. Ontdek hoe Draper Tools al vier generaties lang gereedschappen levert voor zowel consumenten als professionals in diverse industrieën.

Over Draper Tools:

Draper Tools is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1919, opgericht door Bert Draper en zijn vrouw Emily. Sindsdien hebben ze zich ontwikkeld tot een toonaangevende distributeur van gereedschappen in het Verenigd Koninkrijk, met uitbreiding naar Nederland. Met meer dan 11.000 productlijnen bedienen ze sectoren zoals automotive, engineering, constructie en meer.

Waarom Kiezen voor Draper Tools?

  • Ongekende Keuze: Draper Tools biedt een enorm assortiment met meer dan 11.000 productlijnen.
  • Uitgebreide Dekking: Van hoogwaardige elektrische gereedschappen, accessoires en verbruiksartikelen tot handgereedschappen, tuinartikelen, specialistische las- en luchtgereedschappen, en alles voor bouw, installatie en onderhoud.
  • Uitstekende Service: Snelle en efficiënte verzending voor onze distributeurs en consumenten.
  • Sterke Ondersteuning: Naast geweldige voorraden en service, bieden we sterke garanties, uitgebreide websites, vriendelijke ondersteuning en een technische helpdesk.
  • Toewijding aan Duurzaamheid: We nemen onze milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheden serieus, met een focus op verminderen, hergebruiken en recyclen.

Geschiedenis van Draper Tools

In 1919 begon het verhaal van Draper Tools met de oprichting door Bert Draper en zijn vrouw Emily. In de jaren ’20 begonnen ze gereedschappen te leveren, wat leidde tot gestage groei. In de jaren ’40 liepen de zaken goed in hun hoofdkantoor in Kingston upon Thames.

Toewijding aan Kwaliteit

De jaren ’60 markeerden een periode waarin mensen de toewijding van Draper Tools aan kwaliteit begonnen te waarderen, en het bedrijf breidde zelfs zijn assortiment uit. In 1961, het jaar waarin Yuri Gagarin de aarde omcirkelde, lanceerden ze hun allereerste catalogus. Norman Draper werd voorzitter in 1963, en het bedrijf verhuisde naar een nieuw hoofdkantoor in Hampshire. In de jaren ’70, onder leiding van Norman, zette Draper Tools zijn groei voort.

Uitbreiding en Innovatie

In latere jaren zette Draper Tools zijn toewijding aan kwaliteit voort. Ze sponsorden Southampton FC van 1984 tot 1993 en in 2007 kwam de vierde generatie in het bedrijf, in de vorm van Tom en Joe Draper. In 2018 werd Draper Tools een internationaal bedrijf, met een groot distributiehoofdkwartier in Nederland voor toelevering van het vaste land. Het 100-jarig jubileum werd gevierd in 2019, en ze blijven de automotive-industrie ondersteunen. Zelfs in tijden van uitdagingen, zoals de pandemie in 2020, hield Draper Tools vast aan zijn prioriteiten en kwam sterker terug in 2021. Hun geschiedenis weerspiegelt een voortdurende toewijding aan kwaliteit, groei en innovatie.

Bestel Draper Tools gereedschap nu bij Gereedschap-plaza.nl

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met Draper Tools. Bestel vandaag nog de gereedschappen die u nodig hebt voor succesvolle projecten. Ontdek waarom Draper Tools al een eeuw lang een leider is in de gereedschapsindustrie.

Winkelwagen

Scroll naar boven